Pensioenadviseur Den Haag

Advies over uw pensioen laat u niet over aan zomaar iemand. Een onafhankelijke pensioenadviseur gebruikt uw belangen en voorkeuren als uitgangspunt. Zoekt u een onafhankelijke pensioenadviseur in Den Haag? Neemt u dan contact op met onze pensioenadviseur Den Haag via het contactformulier.

De pensioenadviseur Den Haag van Pensioenkunde is u graag van dienst met onafhankelijk pensioenadvies.

  Onafhankelijk pensioen advies

  Specialist in pensioenadvies

  De pensioenadviseur Den Haag van Pensioenkunde heeft jarenlange ervaring in pensioenadvies aan werkgevers en ondernemers. Heeft u hulp nodig van een onafhankelijke pensioenspecialist in Den Haag? Pensioenkunde biedt pensioenadvies op maat voor werkgevers onafhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft.

  Ook voor advies over pensioen voor de ondernemer zelf bent u bij pensioenkunde aan het juiste adres.

  Onafhankelijke pensioenadviseur Den Haag

  Juist de onafhankelijke pensioenadviseur maakt voor u als opdrachtgever het verschil. Hij gaat uit van uw belangen en zoekt daarbij de beste oplossing, waarbij vooraf juist niet vast staat van welke aanbieder deze oplossing afkomstig zal zijn. Juist daarom neemt u een onafhankelijke pensioenadviseur in de arm, omdat u vooraf zelf niet kunt inschatten welke aanbieder de oplossing heeft die het beste aansluit bij uw situatie.

  Collectief pensioen via de werkgever

  Voor werkgevers die niet verplicht zijn aangesloten bij een Bedrijfstak Pensioen Fonds biedt Pensioenkunde onafhankelijk pensioenadvies op maat. Wilt u een nieuwe pensioenregeling opzetten, het lopende pensioencontract verlengen of heeft u professionele begeleiding nodig bij het beheer van uw pensioencontract? De pensioenadviseur Den Haag van Pensioenkunde heeft voor elk MKB bedrijf een passende oplossing.

  Betrouwbare pensioenadviseur

  Dat de pensioenadviseur Den Haag van Pensioenkunde betrouwbaar is kunt u zelf op verschillende manieren vaststellen.

  • De Autoriteit Financiële Markten houdt toezicht op pensioenadviseur en heeft Pensioenkunde gescreend en een vergunning verstrekt, u kunt deze vergunning hier controleren.
  • Pensioenkunde is aangesloten bij het onafhankelijke klachteninstituut KIFID. U kunt hier de aansluiting controleren en hier kunt u nagaan of er klachten over Pensioenkunde zijn ingediend.
  • Ook is Pensioenkunde te vinden op de website advieskeuze.nl, welke verbonden is aan de consumentenbond.