Onafhankelijk pensioenadvies Delft

Advies over uw pensioen laat u niet over aan zomaar iemand. Een onafhankelijke pensioenadviseur gebruikt uw belangen en voorkeuren als uitgangspunt. Zoekt u onafhankelijke pensioenadvies Delft? Neemt u dan contact op met onze pensioenadviseur uit de regio Delft via het contactformulier.

Onafhankelijk pensioenadvies vind u bij Pensioenkunde. Wij zijn u graag van dienst.

  Onafhankelijk pensioen advies

  Specialist in onafhankelijk pensioenadvies

  De pensioenadviseur Delft van Pensioenkunde heeft jarenlange ervaring in pensioenadvies aan werkgevers en ondernemers. Heeft u hulp nodig van een onafhankelijke pensioenspecialist in Delft? Pensioenkunde biedt pensioenadvies op maat voor werkgevers onafhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft.

  Ook voor advies over pensioen voor de ondernemer zelf bent u bij pensioenkunde aan het juiste adres.

  Onafhankelijke pensioenadvies Delft

  Juist de onafhankelijke pensioenadviseur maakt voor u als opdrachtgever het verschil. Hij gaat uit van uw belangen en zoekt daarbij de beste oplossing, waarbij vooraf juist niet vast staat van welke aanbieder deze oplossing afkomstig zal zijn. Juist daarom neemt u een onafhankelijke pensioenadviseur in de arm, omdat u vooraf zelf niet kunt inschatten welke aanbieder de oplossing heeft die het beste aansluit bij uw situatie.

  Collectief pensioen via de werkgever

  Voor werkgevers die niet verplicht zijn aangesloten bij een Bedrijfstak Pensioen Fonds biedt Pensioenkunde onafhankelijk pensioenadvies op maat. Wilt u een nieuwe pensioenregeling opzetten, het lopende pensioencontract verlengen of heeft u professionele begeleiding nodig bij het beheer van uw pensioencontract? De pensioenadviseur Delft van Pensioenkunde heeft voor elk MKB bedrijf een passende oplossing.

  Betrouwbare pensioenadviseur

  Dat de pensioenadviseur Delft van Pensioenkunde betrouwbaar is kunt u zelf op verschillende manieren vaststellen.

  • De Autoriteit Financiële Markten houdt toezicht op pensioenadviseur en heeft Pensioenkunde gescreend en een vergunning verstrekt, u kunt deze vergunning hier controleren.
  • Pensioenkunde is aangesloten bij het onafhankelijke klachteninstituut KIFID. U kunt hier de aansluiting controleren en hier kunt u nagaan of er klachten over Pensioenkunde zijn ingediend.
  • Ook is Pensioenkunde te vinden op de website advieskeuze.nl, welke verbonden is aan de consumentenbond.